nieuw

 • 1

  TIG-3000B
  Generator met invertertechnologie
  Benzine

 • 2

  TELECO HUB
  een besturingseenheid voor alle apparaten met een smartphone app

 • 3

  TIG-3000G
  Generatoren op GAS

 • 4

  DualClima 12400H
  PROMOBIL-test: de airconditioner met de beste koelprestaties

TELECO, marktleider op het gebied van mobiele satellietontvangst, heeft besloten om meer verscheidenheid te brengen in de branche waarin zij opereert en een nieuwe lijn airconditioners voor campers en caravans te maken, onder de naam TELAIR.

Frisse lucht voor iedereen met de airconditioners van TELAIR die verschillende modellen ontwikkeld heeft met een elegant uiterlijk en buitengewone prestaties: de Silent serie.

De airconditioners van TELAIR zijn uitgerust met nieuwe roterende compressoren waardoor een beter rendement en een compacter product mogelijk is.

Het gas dat gebruikt wordt voldoet aan de Europese ecologische voorschriften en is makkelijk te verkrijgen op de markt; wat absoluut nieuw is, is de mogelijkheid om het in- en uitschakelen te bedienen met een afstandsbediening.

De ervaring en technologische know-how van TELECO is toegepast door de technici van TELAIR die op die manier een lijn airconditioners met een grote capaciteit ontwikkeld hebben die FIAT reeds toegepast heeft op haar grondverzetmachines.

TELAIR biedt ook verschillende soorten generatoren van 220/12V: op benzine, diesel en gas. Met name de generator ENERGY 2510D is de ideale oplossing voor wie van comfort en gemak houdt.

De dieselgenerator van TELAIR, die uitgerust is met een motor van de nieuwste generatie, heeft weinig ruimte nodig en heeft een beperkt geluidsniveau; met deze generator kan tot 45% bespaard worden en het is bovendien mogelijk om een lastig probleem uit de wereld te helpen: de extra tank kan komen te vervallen, omdat deze generator rechtstreeks op de tank van de camper aangesloten kan worden.

Bezoek de BeNeLux website van Telair

contacten

 • Commerciële afdeling Frankrijk, Engeland en rest van de wereld

  Commerciële afdeling Frankrijk, Engeland en rest van de wereld

 • Commerciële afdeling Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

  Commerciële afdeling Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

 • Commerciële afdeling Italië

  Commerciële afdeling Italië

 • Receptie en logistieke afdeling

  Receptie en logistieke afdeling

 • Administratieafdeling

  Administratieafdeling