news

December 2018

Teleco sponsor van de Carthago & Malibu test drive

Carthago & Malibu test drive

Van 7 t/m 9 december heeft de gerenommeerde bouwer Carthago een test drive van de motorhome Malibu Van 600 DB en andere vier recreatievoertuigen op het circuit Tazio Nuvolari di Cervesina in de provincie Pavia georganiseerd.

Teleco heeft dit belangrijke evenement samen met AL-KO en Iveco gesponsord om een grote gelegenheid aan alle eindgebruikers te geven direct kennis te maken met de nieuwe recreatievoertuigen en in eigen persoon belangrijke informatie te weten te komen over de technologische pluspunten van het merk Carthago en de accessoires van Teleco.

Behalve de motorhomes waarmee de diverse tests op het circuit Tazio Nuvolari gedaan zijn, was er ook een kleine tentoonstelling van de Carthago modellen 2019 te zien en ook exclusief het nieuwe model C-Line 5.3QB / SL.

Carthago & Malibu test driveCarthago & Malibu test drive
 

Teleco/Telair trainingscursus voor Engelse technici

Trainingscursus

Van 4 t/m 6 december werd op het hoofdkantoor van Teleco in Lugo di Ravenna een trainingscursus gehouden waaraan 12 technici deelgenomen hebben die afkomstig waren uit het Verenigd Koninkrijk. Deze cursus had tot doel alle praktijk- en theoriekennis van de belangrijkste series Teleco en Telair accessoires te geven. De onderwerpen die behandeld zijn varieerden van de antennes met automatische richtfunctie tot de handbediende antennes, van de airconditioners met warmtepomp tot de generatoren op gas, benzine of diesel.

De groep technici werd begeleid door de heer Stephen Hodgson, als vertegenwoordiger van de firma Scan-Térieur, een bedrijf dat de Teleco en Telair producten al meer dan dertig jaar in het Verenigd Koninkrijk distribueert.

Elk jaar organiseert Teleco in heel Europa ongeveer twintig technische trainingscursussen op verschillende niveaus. Deze investering is de laatste jaren steeds belangrijker geworden om de garantie te kunnen geven dat de verschillende series Teleco/Telair accessoires op de juiste manier geïnstalleerd worden.

TrainingscursusTrainingscursusTrainingscursusTrainingscursus