news

Mei 2017

Frankrijk: Tweede editie van “Fête Européenne du Camping-Car”

Van 19 t/m 21 mei werd in het stadje Périgueux het camperfeest gehouden waar camperliefhebbers uit heel Frankrijk elkaar konden treffen dat georganiseerd was door het tijdschrift Camping Car Magazine.

Teleco en Fiat waren samen de officiële sponsors van dit belangrijke evenement dat in feite het nieuwe seizoen van het Franse Openluchttoerisme opent.

Één van de meest opwindende momenten was ongetwijfeld de loterij waaraan een groot aantal personen meegedaan hebben en waarmee een aantal echt fantastische prijzen in de wacht gesleept konden worden: een FlatSat Classic S65, een airconditioner met warmtepomp DualClima 8400H, een nieuwe televisie TEV20D, twee Teleco HUBS, diverse pakketten Sangiovese wijn en enkele typische streekproducten uit de stad Lugo di Ravenna.

Bij de eigen stand van Teleco waren alle nieuwtjes op het gebied van het Flatsat antenne-assortiment met automatische richtfunctie, de airconditioners uit de Silent en DualClima lijn en de generatoren op gas, benzine en diesel te zien.

La Fête Européenne du Camping-CarLa Fête Européenne du Camping-CarLa Fête Européenne du Camping-CarLa Fête Européenne du Camping-CarLa Fête Européenne du Camping-CarLa Fête Européenne du Camping-Car
 

Camperbijeenkomst Kermesse Carthago 2017 in Val di Non

Van 5 t/m 7 mei heeft bij het stadje Coredo (TN) op de locatie Due Laghi in Val di Non de Camperbijeenkomst Kermesse Carthago plaatsgevonden.

De heer Vittorio Simioli, mede-oprichter en vennoot van Telecogroup, zei het volgende: “Als partner van Carthago was Teleco erg blij om mee te kunnen werken aan de realisatie van dit belangrijke evenement. Het was een succes met deelname van bijna 200 personen die niet alleen geïnteresseerd waren in de voertuigen maar ook in de schotelantennes van Teleco en de airconditioners van Telair”.

Op vrijdag 5 mei kwamen aan het begin van de middag talrijke deelnemers aan boord van hun eigen motorhomes aan en reden zij netjes naar de voor hen bestemde parkeerplaatsen op het terrein.

Vanaf 7.30 uur op zaterdagmorgen werd het ontbijt uitgedeeld en na een korte welkomsttoespraak, vertrok rond 10.00 uur de eerste excursie per bus naar het Tovelmeer van waaruit de deelnemers een schitterend natuurlandschap konden bekijken en een mooie wandeling konden maken.

Om 13.00 uur gingen alle deelnemers naar de grote tent in het park “Alla Torre” in Coredo, waar de lunch werd geserveerd met lokale culinaire specialiteiten.

‘s Middags werd het zeer gevarieerde toeristische programma voortgezet met een bezoek aan Kasteel Thun, waarna de deelnemers rond 17.30 uur weer terugkwamen op de locatie Due Laghi, waar testritten met de motorhomes die door Carthago ter beschikking waren gesteld gemaakt konden worden.

En om de dag af te sluiten trof om 20.30 uur iedereen elkaar weer in het park “Alla Torre” voor het diner en het bedanken van de organisatoren van het evenement.

De volgende ochtend konden er nog testritten met de motorhomes gemaakt worden of in plaats daarvan konden de gasten ook een bezoek brengen aan de oude houtzagerij Antica Segheria die op water werkt, de bedevaartsplaats Santuario di San Romedio of de kaasmakerij in de buurt waar het mogelijk was om typische producten te kopen.

Bij de stand van Teleco konden de camperliefhebbers het assortiment Teleco accessoires bekijken met de antennes FlatSat Easy 65 + de TV TY24 en de Telesat 65 met de TV TY24, terwijl voor wat betreft Telair, de generator Ecoenergy TG480, de airconditioner 5400 en de generator Energy 2510 B te zien waren.

Kermesse Carthago 2017Kermesse Carthago 2017Kermesse Carthago 2017Kermesse Carthago 2017Kermesse Carthago 2017